Buteyko ademhaling een cadeau voor je toekomstige zelf

De buteyko ademhalingscursus is een cadeau voor je toekomstige zelf. Mijn vriendin en ik gebruiken dit soms als mantra bij beslissingen. Met een butyeko ademhalingscursus investeer je in je toekomstige zelf. Je geeft jezelf in de toekomst een betere gezondheid, een betere weerstand en geen astma of hooikoorts meer. In mijn geval gaf ik mezelf zelfs een hond. Doordat ik zelf de Buteyko cursus had gedaan en de bijbehorende oefeningen 4 jaar geleden hebben wij 3 jaar geleden een hond kunnen nemen. Een hond als huisdier droomde ik als kind al van.

Ga aan de slag met slaaptape en oefen met neusademhaling tijdens je slaap

Lees hier meer over Geert Steenbeek de Buteyko therapeut

Test je ademhaling

Wil je weten hoe het met je ademhaling gesteld is klik dan op de knop

Ik ben zelf zo enthousiast over de ademhaling dat ik andere er ook mee wil helpen en heb de opleiding tot Buteyko coach gedaan. Je kan je ademhaling zelf testen via de knop hierboven of contact met opnemen via het contact formulier.

De cursus verdient zichzelf terug

Naast dat ik nu een hond heb, aardbeien, kiwi’s, noten kan eten en geen voorhoofdholte ontstekingen meer heb. Hoef ik ook de astma en hooikoorts pillen niet meer te nemen en te betalen. De cursus heeft zich hierdoor al weer terugverdient mijn toekomstige zelf heb ik ook geld bespaart naast alle andere voordelen.

Gebruik het mantra zelf ook

Gebruik het mantra zelf ook eens bij beslissingen over je eigen gezondheid, aankopen van nieuwe spullen of andere belangrijke keuzes. Iets wat je op korte termijn wil gaan doen hoeft helemaal niet verstandig voor je toekomstige zelf te zijn. Of iets juist wel doen kan soms ook beter zijn voor je toekomstige zelf.

Neem contact op en ga aan het werk met je adem

Lees ook mijn andere blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *