Veel gestelde vragen

 • Wat leer ik met de Buteyko methode?
  • Tijdens de cursus leer je alle Buteyko oefeningen.
  • Krijg je voedingsadvies.
  • Leer ik je meer over je ademhaling.
  • Wordt je bewuster van je ademhaling.
 • Wat als ik vragen heb over de cursus of de Buteyko methode?

  Je kan me voor, tijdens of na de cursus altijd mailen met vragen. Indien nodig zal ik ook na afloop van de cursus een online of offline sessie inplannen.

 • Wordt de Buteyko cursus vergoed door de zorverzekering?

  Nee

 • Wat levert Buteyko methode mij financieël op?

  Een leven zonder klachten en medicijnen. Afhankelijk van de medicijnen die je gebruikt verdient de cursus zich in één of twee jaar terug. Op jaar basis was ik gemiddeld 200 tot 300 euro aan astma en hooikoorts medicijnen kwijt.

 • Wat levert Buteyko mij als mens op?

  Een gezonder leven klachten vrij leven waarbij je beter slaapt, een betere conditie en weerstand hebt.

 • Hoe lang duurt het tot ik resultaten boek met de Buteyko methode?

  Dit is afhankelijk van je klachten, je uitgangspositie en je doel. Astma klachten zijn vaak binnen zes tot acht weken verholpen. Het wegnemen van allergieën duurt langer.  Zelfs was ik binnen drie maanden van mijn allergieën af, dit verschilt wel per persoon. Wil je werken aan je weerstand dan is dit iets waar snel resultaat van gaat merken.

Ademkrachtcoaching idee

Wil jij ook astma vrij leven?

Wil je net als mij allergie vrij leven? Neem dan contact me op.