De enorm verbluffende resultaten van de Buteyko methode:

De enorm verbluffende resultanten van de Buteyko methode. Daar ga ik het in dit blog over hebben. Ik heb mezelf genezen van astma, hooikoorts en ben zelfs niet meer allergisch voor dieren. Dit heb ik gedaan doormiddel van de Buteyko methode. Nu denk je misschien dat dit ingewikkeld is, nou dat valt reuze mee. Met behulp van de Buteyko methode herprogrammeren we je ademhalingscentrum.

LEES ALLES OVER ADEMHALING

Je kan het zien als het opnieuw installeren van windows op je PC of het resetten van je telefoon naar de fabrieksinstellingen. Nadat mijn klachten weg waren, heb ik een opleiding gevolgd tot therapeut. Nu kan ik jou ook helpen om af te komen van je klachten. Denk hierbij aan astma, hooikoorts en allergieën voor honden/katten of voedsel, hoe vet is dat! Dit allemaal zonder medicijnen en met de kracht van je adem! Neem contact met me op via het formulier om te starten.

Ga aan de slag met slaaptape en oefen met neusademhaling tijdens je slaap

Samen gaan we met behulp van simpele oefeningen je klachten aanpakken met de Buteyko Methode klinkt simpel toch? Jij kan ook medicijn vrij door het leven gaan!

Neem contact op en ga aan het werk met je adem

Lees ook mijn andere blogs

4 gedachten over “De enorm verbluffende resultaten van de Buteyko methode:”

  1. Onlangs heb ik samen met Geert het Adem Kracht Buteyko traject afgerond.
    In alle eerlijkheid heb ik nog nooit zo’n goed jaar gehad als dit jaar waarbij ik bijzonder weinig tot geen last meer heb gehad van benauwdheid.
    Een enorme winst wanneer ik mij bedenk dat ik het jaar ervoor er ’s nachts soms 4x uit moest om met Ventolin mijn ademhaling weer op orde te krijgen.
    Geert, enorm bedankt!

  2. Een fijne, persoonlijke behandeling waarmee je met puur en alleen ademhaling je je klachten drastisch kan verminderen en zelfs kan verhelpen. Voor mij was de reden mijn hooikoorts. Ben er nu 2 maanden mee bezig en er bijna vanaf! Geen troep meer naar binnen werken door al die medicijnen. Naast dit alles voel ik me ook buiten het hooikoorts seizoen een stuk beter. Slaap beter en voel me energieker. Ik zou het zeker aanraden. Ook door de persoonlijke hulp die je erbij krijgt gaat het nog makkelijker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *