wie ben ik?

Mijn naam is Geert Steenbeek Buteyko therapeut en ademcoach uit Zwolle. Door gebruik te maken van mijn ademkracht en de Buteyko methode heb ik een astma en hooikoorts vrij leven. Hier is mijn reis naar de kracht van adem begonnen. Ik wil jou ook helpen om een klachtenvrij leven te bereiken.

Nu hebben we zelfs een hond, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Hoe gaaf is dat en dat allemaal door de kracht van mijn adem. Mijn passie voor de kracht van de adem komt hier ook uit voort ik gun jou ook een leven met een huisdier.

Naast het coachen van mensen en mijn werk bij de NVWA hou ik van koken (vooral toetjes zijn mijn specialiteit). Ik speel gitaar, lees veel, speel vaak spelletjes onderneem veel met mijn vriendin en vrienden. Ook wandel ik veel met de hond een foto van onze hond zie je hieronder.

 

Lees hier meer over Geert Steenbeek de Buteyko therapeut

Geen medicijnen meer

Ik had altijd de volgende klachten:

 • Hooikoorts.
 • Allergisch voor katten en honden.
 • Allergisch voor groente en fruit.
 • Allergisch voor diverse planten en bomen.
 • Allergisch voor noten.
 • Gevoelig voor nat en warm weer.
 • Astma.
 • Een piepende ademhaling.
 • Voorhoofdholte onsteking.

Deze klachten heb ik allemaal niet meer! Om normaal te kunnen functioneren gebruikte ik de volgende medicijnen:

 • Ventolin
 • Flixotide
 • Mizolastine

Deze heb ik nu helemaal niet meer nodig! Ik gun iedereen een leven zonder klachten. Dit is voor mij de kracht van adem. Dit kunnen wij ook voor jou bereiken. Neem contact met mij op of email me op geert@ademkrachtcoaching.nl